Iwagumi (actualizando)

Dos semanas después del montaje las plantas empiezan a crecer y ya estoy abonando con regularidad. Este es el aspecto que presenta hoy mismo.





4 comentarios:

Unknown dijo...

Hola Jordi,

Estic molt interesat en que comentis que tal y quina rutina d´abonat fas servir en aquest projecte i si estas content amb ELOS.

PD: Jo estic començant un 80L plantat amb fertilizants ELOS i al final vaig ferte cas y vaig adquirir Terra Zero, Buttom Mineral y ELOS Terra

T´ho agrairia molt Jordi.

Una abraçada
Marcel

Jordi Pelegrí dijo...

Eis Marcel no sabia que eres català!

Jo actualment utilitzo ELOS i abonat en pols, els dos hem van bé, encara que controlo millor el pols ja que puc abonar per separat.
Si utilitzes ELOS vigila les dosis pq són bastant concentrats. Jo per l'aigua de Barcelona només utilitzo el K i el fase 2, ja que el fase 1 porta ferro i jo mai adito ferro.

El tema es començar a abonar quan les plantes començin a crèixer i anar pujant la dosis poc a poc.

Qualsevol cosa ja saps!

Jordi Pelegrí dijo...

Per cert els substrats d'ELOS van genial, ja veurás com t'agradaràn. Si el montatge va per llarg cap problema, pero si tens pensat cambiarlo aviat (per competir en concursos), no tiris gaire terra zero ni bottom.

De totes formes pensa que jo no sóc cap expert en ELOS, fa molt poc que els utilitzo i al final tot depén de la experiència de cada ú, per tant millor que provis i ens expliquis.

Unknown dijo...

Català de pura cepa, jajaja...
(Santa Coloma de Cervelló)

Gràcies per contestar Jordi.

PD: em sorprén que no aditis ferro, suposo que l´aigua que canvies ja en conté.

Salutacions crack